Közlemény

PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK: „Mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó vállalkozások fenntartásának támogatása”

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány  „Mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó vállalkozások fenntartásának támogatása”  c. meghívásos pályázati felhívásra benyújtott pályázatok vonatkozásában döntés született.

A döntési listát megtekinthetik a honlapunkon Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megnehezedett hivatali ügyintézésekre való tekintettel a „Mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó vállalkozások fenntartásának támogatása” című pályázat benyújtási határidejét az Alapítvány 2024. január 17-ig meghosszabbította.


Tisztelt Pályázó!

Tájékoztatom, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány” meghívásos pályázatot hirdet „Mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó vállalkozások fenntartásának támogatása” címmel.

A pályázat célja: Mezőgazdasági termeléshez szükséges input anyagok és forgóeszközök beszerzésének támogatása Kárpátalján bejegyzett és ott ténylegesen gazdasági tevékenységet folytató mezőgazdasági vállalkozások és egyéni vállalkozók megerősítésének és tevékenységének fenntartása céljából.

A pályázat beadásának módja: A pályázatot elektronikus úton a következő e-mail címre: info@eganede.com lehet beküldeni vagy papíralapon benyújtani az Alapítvány regionális irodájában.

A pályázat beadásának határideje: 2023. november 23.-2023. december 22., 17:00 óra (közép-európai idő szerint).

*Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a pályázati dokumentációk kitöltése előtt figyelmesen olvassák át a pályázati felhívásban foglaltakat!

*A pályázati űrlap kitöltése kizárólag gépelt formában lehetséges!

A pályázati dokumentációt: (pályázati űrlap egyéni vállalkozóknak; pályázati űrlap vállalkozásoknak; nyilatkozat egyéni vállalkozóknak Mező input anyagok támogatása; nyilatkozat vállalkozásoknak Mező input anyagok támogatása) letölthetik a honlapunkról a „Pályázatok” nevű fül „Letölthető dokumentumok” címszó alatt.

*Az űrlap és a nyilatkozat kiválasztása a pályázó vállalkozásának típusától függ: egyéni vállalkozó vagy vállalkozás (jogi személy). Kérjük az űrlapot és a nyilatkozatot ennek megfelelően töltse ki.

*A kitöltött pályázati űrlapot Excel formátumban is meg kell küldeni az info@eganede.com e-mail címre.

Kérjük, a pályázat benyújtásához hozza magával személyi igazolványát és adószámát (identifikációs szám).

Sikeres pályázást kívánunk!

Tisztelettel:
Berki Marianna, az "Egán Ede" KGK" JA igazgatója


PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK: „Mezőgazdaság- 2019” (Fellebbezések II. kör)

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány pályázati felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs támogatására a mezőgazdaság területén– „Mezőgazdaság- 2019” c. pályázat keretében benyújtott II. körös jogorvoslati kérelmek ügyében döntés született.

A döntési listát megtekinthetik a honlapunkon Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.


PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK: „Mezőgazdaság - 2019” II. kör.

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány pályázati felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs támogatására a mezőgazdaság terén – „Mezőgazdaság- 2019” című pályázat keretében benyújtott projektekről végleges döntés született.

A döntési listát megtekinthetik a honlapunkon Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.


Tisztelt Pályázók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az ország területén folyó háborúra és a hadiállapotra való tekintettel az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány központi és regionális irodái zárva tartanak, személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség!

Kérdéseiket, a pályázatokkal kapcsolatos dokumentumokat kérjük, a következő e-mail címre küldjék: info@eganede.com

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

LEGYEN BÉKE! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Tisztelettel: Berki Marianna, igazgató


PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK: „Mezőgazdaság- 2019”

A döntési lista csak azokat a nyertes pályázókat tartalmazza, akik az Alapítvány által meghirdetett gazdaságfejlesztési programokban korábban még nem részesültek támogatásban. A többi benyújtott érvényes pályázat esetében a döntéshozatal folyamatban van.

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány pályázati felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs támogatására a mezőgazdaság terén – „Mezőgazdaság- 2019” című pályázat keretében benyújtott projektekről döntés született.

A döntési listát megtekinthetik a honlapon a Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.

A Támogatási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok benyújtásához időpontot kell foglalni, amelyet megtehetnek az alábbi elérhetőségen: idopont.eganede.com


Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2021. május 18-tól az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány beregszászi regionális irodájában (Beregszász, Timoscsuk Mihály (Görbe) utca 6.) minden hétköznap 8:00-tól–12:00 óráig (közép-európai idő szerint) termőföld igénylési folyamatának ügyében térítésmentes jogi szaktanácsadásért Juhász Edinához fordulhatnak azok, akik eddig még nem kaptak és most igényelni szeretnének 2 hektár mezőgazdasági földterületet.

Elérhetőségek
Tel: 0501003540
E-mail: juhasz.edina@eganede.com

Tisztelettel: Berki Marianna, igazgató


Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk, hogy 2021. március 29-től az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány bizonyos korlátozásokkal visszatér a szokásos munkarendhez- a személyes ügyintézésre ismét lehetőség nyílik az irodáinkban.

Az ügyintézés kizárólag az előre lefoglalt időpont szerint történhet.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy az irodáinkban az ügyfélfogadás alatt szájmaszk viselése kötelező!

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Tisztelettel: Berki Marianna, igazgató


Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelentek a Turisztika-2019 c. pályázat keretében benyújtott projektek eredményei. A döntési listát megtekinthetik a honlapon a Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.


Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány Beregszászi regionális irodája átköltözött az alábbi címre: Beregszász, Timoscsuk Mihály (Görbe) utca 6.


PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK - Turisztika – 2019 (FELLEBEZÉSEK)

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány pályázati felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs támogatására a falusi vendéglátás terén” –Turisztika- 2019 c. pályázat keretében benyújtott jogorvoslatok ügyében döntés született. A döntési listát megtekinthetik a honlapon a Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.

A Támogatási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok benyújtásához időpontot kell foglalni, amelyet megtehetnek a www.eganede.com oldalon.


Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Egán Ede Alapítványhoz benyújtott földprivatizációs pályázatok aktuális státuszáról, illetve, hogy melyik megbízott földcég végzi a kataszterizációs munkákat, az alábbi linken elérhető oldalon a kért adatok megadásával informálódhatnak.

Tovább

Felhívás!

Felhívás mentorprogramra való jelentkezésre!

Kárpátalján él? Fiatal, kezdő vállalkozó? Szeretne profi mentoroktól és tapasztalt helyi vállalkozóktól tanulni? Legyen része egy összetartó közösségnek, építse ki kapcsolatait és keressen másokkal közösen megoldásokat a vállalkozói lét kihívásaira!

2021-ben kárpátaljai magyar vállalkozók számára is elindítjuk Mentorprogramunkat, segítve ezzel a helyi cégvezetők fejlődését. A program során a mentorálásra jelentkezőket egy tapasztalt vállalkozó segíti. Szervezett workshopokon tehetik fel kérdéseiket hozzáértő előadóinknak. Együtt kereshetnek megoldásokat szakmai problémáikra.

Amennyiben szeretne részt venni a programban, kérjük, töltse ki az itt elérhető jelentkezési űrlapot: https://forms.gle/zZtG3BVtvBxzaMjD8 2021. november 19-ig

A program a Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Design Terminal és az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ együttműködésében valósul meg.

Bővebben a programról itt: https://www.kulhonimagyarok.hu/kulhoni-magyarok-hirek/indul-a-jelentkeze...

Kárpátaljai Mentorprogram


A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács tanfolyamot hirdet „Jó gyakorlat a falusi turizmusban” címmel.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 1.

Az oktatás nyelve: magyar

A képzés időtartama 3 hónap hétvégenként

Helyszín: Beregszász

Kezdete: 2021. augusztus közepe

Tanórák megtartása: (péntek, szombat)

A képzésen 40 fő vehet részt, a résztvevők jelentkezésének iktatása beérkezési sorrendben történik.

A részvételhez szükséges okiratok:

1. Személyi igazolvány másolata

2. Jelentkezési lap

3. KMTT tagsági igazolvány

4. A részvételi hozzájárulás – 1500 UAH befizetését igazoló dokumentum

A fent említett dokumentumokat kérjük kinyomtatva és aláírva személyesen eljuttatni irodánkhoz (Beregszász, Timoscsuk M. (Görbe) utca 6) vagy elektronikus formában a turisztikaitanacs@gmail.com e-mail címre továbbítani.

Bővebb információ: +38099-71-92-993


PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK- Vállalkozásfejlesztés – 2019 (FELLEBEZÉSEK)

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány pályázati felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs támogatására a vállalkozásfejlesztés területén– Vállalkozásfejlesztés- 2019 c. pályázat keretében benyújtott jogorvoslatok ügyében döntés született.

A döntési listát megtekinthetik a honlapon a Pályázatok/Pályázati eredmények nevű fülben.

Berki Marianna: Évről évre növekszik a pályázók száma

Vidékünkön sokan szeretnek és tudnak is mezőgazdasággal foglalkozni. Azonban a megtermelt haszon éppen csak a megélhetést fedezi, arra nem elegendő, hogy komolyabb beruházásba kezdjenek a gazdák.

Megkezdődnek az Egán Ede nyertes turisztikai pályázatainak kifizetései

Megkezdődnek az Egán Ede nyertes turisztikai pályázatainak kifizetései- jelentette be a mezőgecsei Takaros Panzió udvarán tartott sajtótájékoztatón Brenzovics László, a KMKSZ elnöke és Berki Marian

Napokon belül eredményt hirdetnek a vállalkozásfejlesztés kategóriában

Az Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságélénkítő Központ napokon belül kihirdetheti a győztes pályázók névsorát a vállalkozásfejlesztés kategóriában. Erről tárgyalt Brenzovics László, a KMKSZ elnöke és Magyar Levente külügyminiszter-helyettes Budapesten.